ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Επιλέξτε κάποιο είδος διαμονής που ταιριάζει καλύτερα στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας
και δημιουργήστε νέες εμπειρίες ανάμεσα σε δέντρα.

mareleon-sun-logo

BUNGALOWS

  • Τα bungalows προσφέρουν ένα άνετο χώρο, ο οποίος διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, μπάνιο, κουζίνα και ένα κομψά σχεδιασμένο καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι που οδηγεί σε μια ιδιωτική επιπλωμένη βεράντα.
  • Είναι εξοπλισμένα με air condition, τηλεόραση, σεσουάρ για τα μαλλιά, χρηματοκιβώτιο και μία πλήρες εξοπλισμένη κουζίνα με ηλεκτρική εστία και ψυγείο. Στις παροχές των bungalows επίσης περιλαμβάνονται κλινοσκεπάσματα, πετσέτες προσώπου και σώματος.
mareleon-sun-logo

SEA FRONT TENTS

  • Οι Sea Front Tents βρίσκονται μπροστά στην παραλία και διαθέτουν δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι με καναπέ - κρεβάτι που οδηγεί σε μία ιδιωτική βεράντα για να ζήσετε μία αξέχαστη εμπειρία απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο.
  • Είναι πλήρως εξοπλισμένες με έπιπλα, ανεμιστήρα, και ψυγείο. Εξυπηρετούνται στους κοινόχρηστους χώρους (κουζίνα, ντουζ, WC). Στις παροχές περιλαμβάνονται κλινοσκεπάσματα, πετσέτες προσώπου και σώματος.
mareleon-sun-logo

GLAMPING TENTS

  • Οι Glamping σκηνές είναι ιδανικές για ζευγάρια ή παρέες, αποτελούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό πολυτέλειας και άνεσης στη φύση. Διαθέτουν μία ιδιωτική βεράντα για τις ώρες χαλάρωσης και στον εσωτερικό χώρο ένα διπλό κρεβάτι.
  • Είναι εξοπλισμένες με έπιπλα και ανεμιστήρα. Εξυπηρετούνται στους κοινόχρηστους χώρους (κουζίνα, ψυγείο, ντους, WC). Στις παροχές περιλαμβάνονται κλινοσκεπάσματα, πετσέτες προσώπου και σώματος.
mareleon-sun-logo

ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ

  • Στο κάμπινγκ mare leon υπάρχουν θέσεις για τροχόσπιτα κοντά στη θάλασσα ή κοντά στην πισίνα, αριθμημένες και οριοθετημένες. Οι θέσεις είναι ευρύχωρες και έχουν σύνδεση με το ρεύμα και το νερό. Οι χώροι υγιεινής έχουν εύκολη πρόσβαση.